Vi följer noggrant och kontinuerligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring covid-19, och anpassar vår verksamhet utifrån det. Med anledning av den nuvarande utvecklingen, och den oro som en del kan känna i samband med detta, har vi genomfört några temporära förändringar
För allas trygghet undviker vi för närvarande fysisk kontakt vid leveranstillfället. Vi ställer därför varorna utanför dörren, ringer på och bekräftar att ni tar emot era varor. Om ni inte öppnar dörren hör vi av oss på telefon för att få en bekräftelse av att ni tagit emot er leverans.Vi kör alla våra leveranser inom Stockholm själva och har på så sätt full kontroll på hygien och säkerhet. Vi gör allt för att kunna upprätthålla ett stadigt sortiment dock hoppas vi att ni har överseende med att vissa råvaror kan saknas