KOM IGÅNG MED JUICEFASTA

Perfekta start paket! Dessa 3 DAGARS paket är sammansatta för att ge dig ett så brett färgrikt näringsintag under din juicefasta. Juicerna är alla numrerade för bästa balans i näring och smak.

HUR GÅR JAG TILLVÄGA?

Juicerna är numrerade i den ordningsföljd vi rekommenderar att du dricker dem för bästa effekt. Du bör i vilket fall starta dagen med en ren grönsaksjuice (Chlorophyll) eller ren Sellerijuice, och sen fördela juicerna så jämnt det går under dagen. med ca 1,5-2 timmars mellanrum. Drick inte varje juice för fort utan drick den hellre i mindre klunkar. Detta minskar även risken för hungerskänslor under dagen. Det kan också vara bra att spara nötmjölken till sist för att lättare kunna varva ner på kvällen. (Om du vill går det bra att värma den lätt i ett vattenbad) Börja gärna morgonen med att dricka kroppstempererat vatten, något många aldrig gör. Drick sen rumstempererat vatten och/eller örtté mellan juicerna för att få ännu mer ut av din fasta.
Att juicefasta är ett enkelt sätt att ge dig själv en omstart, bryta dåliga vanor och få kroppen att komma i form igen. Det enda du behöver bestämma, är hur många dagar du vill dricka juice. Juicerna som ingår i paketen pressas alltid efter beställning och leveranser synkas med varje press.
Juicernas hållbarhet är 5 dagar men du kan även välja juicer som högtrycksbehandlats för längre hållbarhet. Juicerna fungerar även toppen att frysas och tinas bäst upp i 24 tim innan konsumtion i kylskåp.

Vi rekommenderar 3-10 dagar för en bra effekt, men även en dags fasta kan göra underverk.Oavsett kommer din kropp att tacka dig!