Fri frakt på alla ordrar över 999 kr

KALLPRESSEN JÖNKÖPING!!

Nu har vi öppnat vår första Kallpressen Koncept utanför Stockholm. Kallpressade Juicer, shakes och shots. Råvaror och hälsosamma skafferivaror kan handlas i vår nyöppnade juice och kaffebar som även serverar frukost och lunch hela dagen. Ät hos oss eller ta med:)

Varmt Välkomna till Kyrkogatan 16 i Jönköping.

Läs mer →

Från odlare till din dörr

Från odlare hem till din dörr- utan mellanhänder, tillsatser och onödiga behandlingar. Och självklart 100 % ekologiskt. Vi gör inte saker onödigt komplicerat, våra kunder gillar naturliga juicer och bra råvaror, det behöver inte vara svårare än så.
Läs mer →

En saknad frukt för en grönare värld

Vår filosofi är att alltid använda oss av 100% ekologiska råvaror, för din hälsa, miljöns skull och alla som ska komma efter oss. Enligt oss finns det helt enkelt inget annat sätt för både nuet och framtiden.
Att använda oss av så mycket närodlat som möjligt är en självklarhet men för att kunna hålla ett så stabilt sortiment som möjligt importerar vi från väl valda odlare, direkt till oss utan mellanhänder. Alltid noga utvalt av bästa kvalitet.
Det kan dock hända att vi ibland trots ansträngningar inte får tag i allt vi behöver. Då kan en ingrediens ersättas eller så saknas juicen helt.
Vi hoppas på förståelse för detta och tackar för ditt bidrag till en ekologisk framtid.”
Läs mer →

Såhär fungerar Cleanse/Juicefasta - vägen till en renare kropp

Vad många inser efter en juicefasta är att deras kropp varit utsatt för en konstant belägring. En belägring man inte visste fanns där. Och stor del av värdet efter en juicefasta är få känna skillnaden i hur man mår och hur det faktiskt gör skillnad med vad man sätter i sig dagligen.
Läs mer →